Концепт мама

Изградете доверба во себе како Концепт мама! Купете ги книгата и дневник Концепт мама

Изградете доверба во себе како Концепт мама!

Моменталната понуда на комплетот книги е 1200 денари со бесплатна испорака низ цела Македонија. За посебни промоции, попусти и специјални понуди следете ја нашата Фејсбук страница https://www.facebook.com/konceptmama/.

Чекор 1: 

Пополнете ја уплатницата за купување на комплетот книга и дневник Концепт мама. Видете го примерот подолу.

Ако се уплаќа во готово се користи Општа уплатница образец ПП 10:

Ако се уплатува преку трансакциска сметка се користи образец ПП 30:

Чекор 2: 

Испратете ни слика од уплатницата на konceptmama@gmail.com или во нашето сандаче на Фејсбук страницата https://www.facebook.com/konceptmama/.

 

Чекор 3:

Ние ќе ви го доставиме дневникот и книгата за 1-3 работни дена на Вашата домашна адреса.

 

Информации за книгите:

Концепт мама книга

Издавач: А. Шекутковска Докоска Јазик: Македонски Година: 2018
Оригинален наслов: Концепт мама : модерен прирачник за бременоста, раѓањето, почетокот на мајчинството и градењето доверба во себе и своето тело | Бр. на страни: 416 | Димензии: а5 | Корица: мека

„Концепт мама” е првата македонска сѐ-во-едно книга и дневник за бременоста, раѓањето и почетокот на мајчинството. Александра Шекутковска Докоска користи комбиниран жанр од дневник и прирачник, обединувајќи го личното искуство со стручни сознанија и практични совети. Низ своите размислувања и истражувања таа опфаќа сѐ што би ѝ било неопходно на една современа мајка да знае: трите тромесечја на бременоста, поглавје за вежбање јога и за дизајнирање на домот, подготвување за породувањето и раѓањето, насоки за снаоѓање во првите месеци по раѓањето преку сопственото созревање, масажа на бебето, следење на неговиот развиток и откривање на нашите идентитети како родители во градот. Изборот на теми е според најсовремените препораки и трендови и ја следи светската традиција идните родители да се информираат преку книги. „Концепт мама” е моќна алатка за самоподдршка, конструирање на целовит и балансиран пристап и градење самодоверба во себе како родител.

Дневник Концепт мама

Издавач: А. Шекутковска Докоска Јазик: Македонски Година: 2018
Оригинален наслов: Концепт мама : дневник | Бр. на страни: 177 | Димензии: а5 |Корица: мека

„Дневник Концепт мама” е бележник за бременоста, раѓањето и почетокот на мајчинството, придружник на книгата „Концепт мама”. Тој опфаќа сѐ што би ѝ било потребно на една современа мајка да документира: дел посветен на личноста на мајката, страници во кои можат да се запишат сопствените доживувања и искуства, исхрана и вежби за време на трите тромесечја на бременоста, списоци кои се неопходни за подготовка на доаѓањето на бебето, простор за фотографии, дневник за доење и првите вкусови, страници на кои можат да се запишат размислувањата, чувствата и случувањата со своето бебе.

 

You Might Also Like

Нема коментари

    Коментирај