Концепт мама

Концепт мама средба

На 11 декември од 18 до 20 часот придружете ни се на разговор за книгата и дневник „Концепт мама” со кафе (може и чај 🙂 и парче торта и купете го својот „Концепт мама” комплет книги по промотивна цена од 900 денари. Локацијата на настанот е ул.Генерал Михајло Апостолски бр.2, Скопје.
Задолжително е претходно да го регистрирате своето присуство на konceptmama@gmail.com.

Децата се добредојдени на настанот.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

You Might Also Like

Нема коментари

    Коментирај