Инспирација

Наградени детски цртежи

Кога го погледнав купот со писма пристигнати на Конкурсот за детски цртеж на Концепт мама знаев дека ќе имаме тешка задача. Би сакала да им се заблагодарам на сите кои допринесоа и се потрудија да бидат дел од нашиот креативен проект. Како што ветивме ги подготвивме наградите за најоригиналните детски цртежи.

Решивме да доделиме 4 награди книгички „Кратки приказни за досонување”+ вредносен ваучер за книгите „Концепт мама” и едно куферче со бои.

Погледнете ја галеријата на наградени цртежи од Концепт мама:

Максим Апостоловски, 5 години

Рајковчевска Андреа, 3 години и 11 месеци

Јана Димковска, 7,5 години

Ена Петрова, 2 години

Љупчо Настов, II 3 одделение

Благодариме многу за учеството, трудот и разновидноста на тоа како децата ја доживуваат темата „Мајка”. Наградите се веќе испратени! 🙂

You Might Also Like

Нема коментари

    Коментирај