Соработувајте со нас

Заинтересирани сте да соработувате со нас?

Мило ни е.

Ние дизајнираме иновативни визуелни и текстуални решенија.

 


Рекламирајте се на konceptmama.mk за повеќе видливост, најмете нè да ја промовираме вашата компанија или да изработиме преглед на вашите продукти!

Концепт мама поддржува и отстапува простор за банери и постови за компании и организации кои можат да имаат интересна понуда за нашите читатели. Нудиме креативни решенија и квалитетно уредени постови направени по мерка.

Контактирајте нè на konceptmama@gmail.com со детали за вашите потреби и замисли.